Over Kantoor De Leeuw

Onze Missie

U (particulier – zelfstandige of bedrijf) begeleiden en bijstaan in de complexe wereld van de verzekeringen,  bankieren en kredieten en dit als het even kan ‘from Cradle to Grave … and beyond’. Zodoende kunnen we komen tot een optimale op uw maat samengesteld verzekeringspakket en dit tegen een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Wie zijn wij?

We zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar gelegen te Deerlijk. Als lid van FVF en van BROCOM
dragen wij professionalisme hoog in het vaandel. Specialisatie, onafhankelijkheid, service aan de kant van de klant en eerlijke prijzen gaan daarmee hand in hand. We leggen ons toe op de verzekeringen voor de particulier, zelfstandige en de kleine KMO.

Voor meer info mbt het bancaire gedeelte van ons kantoor klik hier.

Hoe werken wij?

Deze website heeft als voornaamste doel u te informeren over ons kantoor en om u als klant de mogelijkheid te beiden allerlei algemene zaken op te zoeken alsook uw eigen verzekeringen te raadplegen via uw eigen klantenportaal dat enkel voor u toegankelijk is via een beveiligde toegang.

Deze website heeft niet tot doel om zelf uw verzekeringen samen te stellen. Daar is deze materie te complex voor. Dat is onze job. Wij analyseren uw situatie na een 1ste grondig gesprek met u zodat we uw behoeften en verlangens op vlak van verzekeringen kennen. Dan kunnen we van start gaan met het invullen van uw wensen. Pas na zo’n gesprek kunnen we u een degelijk en gegrond advies verlenen.

Wij behartigen uw belangen niet alleen bij het analyseren en/of opmaken van de voor u noodzakelijke verzekeringen, maar wij staan ook aan uw kant voor het regelen van uw schadegevallen.

De aangifte, de administratie, de aanstelling van expert, tegenexpert enz. gebeurt door ons kantoor.

We houden u van iedere stap  op de hoogte in de loop van de regeling van het schadegeval.

In geval van discussie met de verzekeraar, tegenpartij of een andere betrokken partij, zorgen wij ervoor dat u via uw rechtsbijstandverzekeraar de bijstand krijgt die u verdient.

Om onze onafhankelijkheid te waarborgen werken wij samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, onze partners.

Lees verder >